ARVONTA O PÄÄTTYNY!

Kyllä se nyt pittää munki järjestää jonku sortin arvonta/kilipailu, iha ensimmäistä kertaa Huumorinkukan blogisa, sentää pia lähestyy 40 tuhannen kävijän raja... yhen arvan saapi kommentilla ja kaks arpaa kommentin lisäksi linkittämällä arvonnan ommaan bloggiinsa. Jätä kommenttii tieto osallistukko yhellä eli kahella arvalla. Muistakaa jättää mailiosote eli blogitievot, jotta palakinto sitte löytää aikanaan perille.

Aikaa o tiistaihi 31.1. klo 24 saakka ja voittaja saapi ite valita, että haluaako sisustuksee vai leivontaa liittyvän palakinnon, senki tievon voi jo kommenttiisa jättää... Kommentti saapi olla iha vappaamuotonen, voi vaikka kertua, että miksikä täälä Huumorinkukalla visiteeraa eli kehitysehotuksia, tai että kelijuttaako tuo mun uusin villitys eli ravintolaleikit, pitäskö olla ohojeet tekeleille jne.... kyllä te viksuina ihimisinä keksittä sanottavvaa!

Onnia matkaan toivottaa Madame Tellervo ja tietenki Huumorinkukka iha ite!

Linkitysohoje: No siis se linkittämine ei oo vaikiaa, ensin kopioit halutun osotteen (meet osotekenttään ja hiiren vasen pohojaan ja maalaat yli), kirjotat omalle sivulle halutun tekstin, täsä tappauksesa maalaat mustaksi (hiiren vasemmalla näppäimellä vejät halutun kohan yli, esim. Huumorinkukka), sitte valihet siitä tekstikentän yläpalakista sen maapallonkuvan ja liität siihen sen kopioidun tekstin (hiiren oikia näppäin ja sieltä Liitä) ja sen jäläkeen ok... linkki o valamis! Esim. seuraavasti...

Huumorinkukka
-blogisa o arvonta, käy osallistumasa... arvonta-aikaa tiistaihin 31.1.2012 klo 24 saakka!