Ei oo leipomaankaan ehtiny, ku tekkiin elämäni ensimmäiset kotisivut tälle meijän koiran kasvattajalle.. siinä sai viikon istua konneella, nii ettei parriin päivään ennää jaksanu sen jäläkeen.. vaikka se mukavaa hommaa onki ja nuin ensimmäisiksi sivvuiksi olin kyllä ihan tyytyväine ja nii oli kyllä tämä kasvattajaki. Nyt sitte jatkosa päivittelen niitä...

Ens viikonloppuna o yks kakkutillaus ja siihe mietin koristeita, ku mittää kummempia toiveita ei esitetty.. ei mulla muuta leikkonu ku halloween-teema... vielä vois jottai aiheesee liittyvää keksiä.. marraskuusa o yks 60-vuotis kakku, ni siihen tein tuon yhen koristeen, ku muuta en vielä keksiny... tuo on siis hätätappaukseen, jos ei muuta kelevollista ilimene.. Ai nii, mulla o itelläki syntymäpäivät ens perjantaina eli justii Halloweenina, mutta mää oon täyttäny sen 28 jo niin monta kertaa, ettei ennää viiti.. tyttö aiko tehä mulle kakun ku sannoin, että mulla on tillauskakun tekua... no täsä näitä koristeita...

2011169.jpg 

2011166.jpg

2011165.jpg

2011158.jpg

2011159.jpg

2011161.jpg

2011162.jpg

2011156.jpg

Tämä Suhone ei sen kummemmin liity Halloweeniin, mutta aattelin sitä 60-v kakkua, että ku sankari tykkää puutarhan hoijosta, jos sillä teemalla koristeita vässäis... kottikärryä, haravaa, kastelukannua jne. ni kyllähä se yks siili kans sinne mahtuu... ja sienet... mutta pittää kattua miten etenee ajatus..

Täsä kirjottelun lomasa juokasin kahavit, ku tyttö teki mokkapaloja... nam, olipa herkullista! Ite asiasa piirakka tehtiin huomiseksi, ku tullee meille taas ulukomaata puhuvia vieraita. Nicole tullee ja nyt mukana tullee se "kovan onnen lapsi", Corinna, joka oli ollu ilonen kutsun saatuaan. Että huomena saahaan taas vääntää ulukomaata ihan tosissaa :o)) Corinna ku ei syö ollenkaa lihhaa, ni teen kasvisruokaa, mutta maitotuotteet ja munat kyllä käy... niinpä päätin tehä ruuaksi kiusausta eli porkkanaa, punajuurta, kukkakaalta, pottua ja sipulia.. palijoon kermaan ässehtiin (taijan vähän Auraa piilottaa sekkaan) ja juustoraaste päälle, "pihivit" paistan halloumista, leivitettynä ja sitte tietenki salaatti tehhään... jäläkiruuaksi teen mutakakun ja tarjuan kermavaahon kera... katotaanpa kelepaako. Nicole oli opiskelukavereijen kansa kiertämäsä Suomia nyt ku täälä oli syysloma, ni aiko ottaa läppärin ja näyttää meille valokuvia reissusta ja muitaki vanahempia kuvia. Että varppii o meillä taas kiva päivä tievosa! Alla vielä kuva tytön leipomasta mokkaruutupalasesta... elekäähä kuolakko näyttyä märäksi :o))

2011224.jpg

Ps. Nyt mää hokasin, että mitä se tuo laskuriki venkoilee... joku aika takaperin kyllä pompsahti 5000 kävijän raja rikki, mutta nyt näyttää tuommosta... vai tuliko ne kävijät katumapäälle :o))