Virpparisa pakkasmittari näytti aamulla -14 ku ylös nousin, ei silti, sievä ilima oli ku aurikonki paisto, mutta eihä se raukka ennää jaksanu palijo lämmittää  Koirien kansa käytiin lenkillä ja lähtiisä tuuliki jonku verran, mutta sitte ku pääsi tuonne mettän suojaan, ni hyvä sielä oli kävellä. Puput o käyny perkkaamasa joka yö tuota meijän nurmia, ei siinä vielä mittää, mutta ku onnettomat sitte siinä syyesä paskovat ja nämä mun karvaset kaverit innostuu, että: "Jeeeeee, meille o kylyvetty suklaarusinoita!" Siinä saa yrittää iha tosissaa, että päästään kunnialla pihalta poijes...huoh! Ja puput ei oo ainuat, joille siirtonurmi kelepaa, teerekki käy sitä syömäsä, niitä o täälä iha mahottomasti ja valtavan kokosia!!

Pipareita aikoin tännää leipua, innostuin taas, ku kävin Mansikkamäellä kattomasa kaikkia ihanuuksia, aina sitä syttyy kokkeileen, mutta eihä niistä tuu ees ettäisesti Eben luomuksia muistuttavia, mutta yrittää pittää vaikka veri pas***sa tulis, nii se sannoo isäntäki aina... Mutta piparisavottaan en siis vielä tännää ehtiny, mihi lie aika katosi... tein kuitenki porkkana-piirakan äsken, Mutikaisen Mimmiltä löysin ohojeen, ku oma oli menny muutosa hukkaan. Tämä oli hyvä, täsä oli ananasta ja paaaalijo voita, mutta tämähä o silti terveellistä, ku täsähä o porkkanaa iha hirviästi. Slurps... Ida tullee huomena Jaakon kansa syömään, ni toiveena oli, että tätäki löytys... no pittäähän se sillon tehä  ku kerran toivotaa!

Ai nii, ja tekkiinhä mää päivällä kinkku-paprika-aura-piirakan, se saiki ajjaa sitte meijän päiväruuan virkaa, isäntä ku oli töisä syöny oikiasti, täsä piirakankuva, mutta kuva o huono, en ollu sääjelly kameraa oikeen

Lähtis nyt kattoon vähäksi aikaa telekkaria ja sitte nukkuja nakkeleen, josko sitä huomena innostus niitä pipareita... öitä kaikille!!

Ja muistiaikaan tuli mieleen, että ku kakku-blogilaisistaki o usiampi nyt innostunu Tilda-juttuista, että jos alakaa olleen ylimääräsiä tuotoksia, ni voisin ostaa! Musta ne on nii ihania, mutta ei mulla ittellä oo kärsivällisyyttä ompeluhommiin, eikä kyllä ees halujakkaa, silloha se ei kannata alakaa rääpimäänkää, vaa jättää suosiolla homma ossaaville. Mutta sähköpostilla voipi lähestyä, jos asiaa tullee