Ai että, kyllä o hyvä tuo uus ylleiskone, säpäkkä etten sanos... tai tietenki se tuntuuki, ku pikkuvatkaimella o puuhastellu... sunnuntaina pittää kokkeilla sillä sitte pizzataikinan tekua!!

Tännään tein 30-vuotis kakuksi mansikkatäyttellä tuommosen korsettikakun ja tulokseen olin oikee tyytyväine... nooh, pikkuvikoja aina löytyy, mutta kaikin puolin tuli nätti kakku! Ku alakoin tekkee, ni muistin, että edellisen kerran ku alakoin apinoimaa Mansikkamäen Ebeä, ni siinä kävi huonosti, se oli se pupujutska... mutta Ebe siis teki kesällä tuommosen kakun ja niinku Hannaki totesi, että idea ja totteutus o nii hyvä, että muuttamaa ei kannata alakaa, ni nii totesin määki. Jos seuraavaan sitte jottai omintakkeisempaa... Vähä kyllä pelekäsin, että kuinka se o vaikia saaha tuohon tissien päälle tuo marsipaani, mutta ku olin kaulinnu sen, ni venyttelin sitä vähä siihe kuppien päälle jo malliksi... eikä se sitte revennykkää yhtää! Onnea siis Mikko ja toivottavasti kakku maistuu!!

2081715.jpg

2081716.jpg

2081719.jpg

Toine tämän päivän tekele oli pikkujoulukakku, välliin toivottii luumurahkaa (joka muute oliki hyvän makune, en oo enne maistanukkaa) ja jonku sortin joulusta koristelua... tein lahajapakettia ja ruskiasta sokerikuorrutteesta piparia jne. mutta ei ne sitte päätyny tuohon kakkuun... ja vihiriää marsipaania yritin värjätä joulunvihiriäksi, mutta ei oikee muuttanu väriä, vaikka kuinka laitoin sitä lissää...mutta tämmönen tuli siitä, toivottavasti maistuu pikkujoulun viettäjille!!

2081739.jpg

Nyt taijan vähä surffata kattelemasa, mitä ite kukanenki o taas saanu aikaseksi! Että hölökyn kölökyn...