Tämmösen mukavan yllärin sain mun molemmilta suokkarirouvilta, eli Rouva Täytekakku ja Rouva Vee oli mulle antanu tämmösen tunnustuksen;

1700323.jpg

Mää olin nii innoissani, että isäntä huuteli olokkarista, että "Voitikko nää kenosa?" Näijen molempien rouvien sivvuilla käyn vähintää kerran päiväsä kattomasa, että onko tullu uusia juttuja, ni pakko mun o laittaa teille merkit takasi (vaa ei sammaa)... Tosin, ku mää oon nii uus täsä hommasa, ni en tiijä onko se "sääntöjen rikkomista" ku laittaa lähettäjälle takasi, mutta jos o, ni annettakkoo se mulle anteeksi näi alusa :o)

Here the rules:
Säännöt:

1. The winner can put the logo on his/her blog./
Voittaja voi laittaa logon bloggiinsa.

2. Link the person you received your award from./
Linkitä siihen bloggiin, josta palakinnon sait.

3. Nominate at least 7 other blogs./
Nimiä vähintää 7 muuta blogia palakinnon saajiksi.

4. Put links of those blogs on yours./
Laita nuijen blogien linkit sivvuilles.

5. Leave a message on the blogs of the boys/girls you've nominated./
Jätä viesti bloggeihin, jotka nimesit voittajiksi.

I give an Award to:
Annan palakinnon seuraaville bloggeille:

Rouva Täytekakku

Rouva Vee

nohanna

Älä tule paha kakku...

Ei makeaa mahan täydeltä...

Mansikkamäki

FantasIINA

Vaikia o tosiaa valita, ku o nii palijo kivoja sivustoja, joisa tullee piipaheltua tuon tuostaki, kyllä kai tätä surffailua jo harrastukseksi voi sanua :o)

Ps. Nyt pittää lähtiä nukkumaa, lähen aamusta ulukomaille hyvän ystäväni kansa! Että Haaparantaa asti... Ikean reissua pukkaa :o) Isäntä lähtee tyttelin kansa Kuhumoon viemää koiria kalalle, iha oikiasti, molemmat rakastaa kaikkia kallaan liittyvää... kalan hajua, kalastamista ja vallanki sitä kalan syömistä.. pari päivää mökillä tietää sitä, että ne o taju kankaalla kottii tultua, hyvä että jaksavat pissalle nousta :o)

Ite aattelin sunnuntain vojottaa sohovalla ja kattua kaikki tallenetut ohojelmat, joita en oo ehtiny kattua ja sitte voisin alakaa värkkäämään marsipaanikoristeita, kuun vaihteesa pukkaa tillauskakkuja parriinki paikkaan, yhet 40v-synttärit ja yhet rippijuhulat. Siinähä se sitte viikonloppu o mukavasti kulunu, hyvvää viikonloppua ite kullekki!