Meilläpä o tänä vuona tyttären ylyppärijuhulat, määhän tietenki ite teen täytekakut ja voikkarit... pikkuleipiä ja kuivakakkuja en ossaa ensinkään leipua, ne ei oo mun juttuja, pikkuleivät siis ostetaan valamiina ja kuivakakut tekkee Jaakon äippä eli Idan anopintekele, kiitos jo etukätteen! Mää yhesä välisä tekkiin bebejä Kinuskikissan ohojeella iha innoissaa, räsehti o älyttömän hyvä ja vieläpä heleppo, taisi olla Kinuskikissan mummun peruja se räsehti... no täsä männä päivänä tuli mielee ne ylioppilaspikkuleivät, että josko tekisinki niitä bebejä samalla idealla. Googletin, muttei semmosia löytyny, varmaan nämäki o joku jo keksiny, mutta en oo nähäny missää eli eiku kokkeileen!! Tosi hauskan näkösiä tuli, täsä kuvvaa;

Nämä oli siis vaa testejä, teen sitte joku päivä juhuliin tarjottavat pakkaseen... tomusokeriseoksen sain nuin mustaksi värillä ja sitte pikkusen sitä Pirkka-lakukastiketta, sen vinkin löysin Mansikkamäen Ebeltä... mun pittää vaa ostaa lissää niitä oikeita muotteja, nämä o tehty samalla systeemillä ku aikasemminkin bebet, mutta eikö oo hauskan näkösiä??

Pikkusen lihavoikkarin tein joku aika takaperi isännän velijen tyttärelle, joka halusi yllättää miehensä synttäripäivänä, synttärisankari o kuulemma kovin perso voikkareille, oli kuulemma maistunu!

Tännää avattiin grillikausiki, aura-kermaperunat ässehti uunisa ja grilliin laitettiin possun sisäfilettä, maissia ja auralla täytettyjä sieniä, pekonii tietenki käärittynä ja lisäksi mozzarella-tomaattisalaattia... ah, kylläpä se maistuki taivaalliselle!!! Mukavaa pääsiäisenaikaa toivottellee Huumorinkukka.