Voi kauhia, että o ollu kiire, ei oo ehtiny päivityksiäkkää tänne tekkee... mihinkä se muka aina valamiisa maalimasa onki nii kiire?!? No viime pyhänä tytöt eli meijän Ida ja tämä meijän mahottoman mukava kummioppilas Nicole leipovat pipareita ja molemmat tekivät omat piparitalot... mää olin sitte siinä apulaisena siistaamasa, sulattamasa sokeria osien liimaamista varte ja sokerikuorrutetta tekemäsä ja värjäämäsä.... mukava oli taas päivä ja juttua piisasi... ja naurua... yhesä välisä mää selitin, että en tykkää pakastettuista herneistä vaa mää puhhuinki pakastettuista mehiläisistä.. frozen peas ja frozen bees, ne o aika saman kuulosia, ku ne äänee sannoo (ainaki äkkiä mun suusta tullesa), toiset katto kummissaa, että mitä se höpöttää... sitte Ida kysy, että nii kumpaa se äippä nyt tarkottaa, herneitä eli mehiläisiä.. kyllä sitä naurettii makiasti!

Täsäpä Nicolen tekemä talo, koristeli sitä kieli keskellä suuta :o))

2078849.jpg

Täsä sitte Idan tekemä talo...

2078850.jpg

Talot o laitettu sellofaanii ja ne toimii ens alakuu jonku sortin joulukoristeena ja sitte kait ne voi pistellä poskee... Idalla o aina ollu tyyli, että karkkia pittää olla ja palijo, niinku kuvasta näkkyy :o)

Kattokaapa, mitä sain eile!!! Ehtiin sitä jo testaamaa ja tekkiin 10 munan ja 5 munan kakkupohojat äsken... voi ryötti, oliha se suu korvisa asti, ku suju nii kätevästi!! Tähä asti mää oon teheny semmosella pienellä käsivatkaimella kakkupohojat, kyllähä silläki tullee pienempi taikina kätevästi, mutta tuota isua saa jyystää ikkuisuuven... että nyt niitä kakkuja vasta aletaa tekemää!!! Merkki o muute Electroluxi ja kaupasa 299 eurua, mutta huusin tuon Huuto.netistä ja ihan pakasta vejetty, kaikki osat muovisa ja niin pois päin eli iha käyttämätön vehe ja hinta lähetyskulluinee 184 eurua!! Hyvät kaupat tein.. no täsä kuva tästä meijän uuvesta perheejäsenestä...

2078853.jpg

Teräksine kuluho o 7 litran ja tuo muovine vähä pienempi, portaaton säätö ja mitä kaikkia hienouksia... ja lisäosia saa ostaa eriksee, vaa emmää mittää muuta tarvi, mutta nuo taikinat... pelekästää se, ettei tarvi roikkua vatkaimesa kiinni o jo luxusta :o))

Kävin eile muuten työpaikkahaastattelusa, iha hyvät fiilikset oli ku lähin sieltä... mutta hakuaikaa o vielä pari päivää ja eile oli jo satakunta hakemusta tullu ja haastattelija sano, että kova tasosia hakijoita.. voi ei, se ois mun Unelmatyö!!!! Se oli vasta ensimmäine porras, haastattelija sitte valittee muutaman, jonka esittellee ite firmaan, että pitkä o vielä tie... hyväsä lykysä viikon päästä eli seuraavan viikon alusta tullee sitte soitto, jos pääsen toiselle kiekalle... nyt o yhtä tuskaa ootella, päivän oon kärvistelly, että voi mite mää siihe ja siihe kysymykseen sillai vastasin, eihä se sitä tarkottanu sillä ja sillä kysymyksellä... ja sitte jäi iha huippuja juttuja muutama sanomatta, jokka ois ollu kyllä syytä sanua... no ei auta, eilistä ei takasi saa, sehä me kaikki tiijetää... no pitäkää nyt peukkuja mulle, mää niiiiiiiiiiiii tulenpalavasti haluaisin sen työn tai ei se oo työ ku se o Työ!!! Kalevasaki ku näkkiin sen ilimotuksen, ni meni aamukahavit väärää kurkkuu ja aiva mahasta kourasi, enkä sen jäläkee oo oikee mittää muuta pystyny aattelee... se o semmosta työtä, mitä oon joskus teheny kilipailijalla, ni tiijän kyllä mitä se ois... noh, ei se auta ku ootella, mutta ei haittaa vaikka lähettäsittä telepaattisia viestejä, että ottakaa Anne töihi :o)))

Nyt mää lähen jatkaa tuota kakkurojektia.... jonku sortin korsettikakku 30-vuotis synttäreille ois nyt yrityksisä, saapa nähä mitä siitä tullee.. ajatuksisa o se älyttömän upia luomus, jonka Mansikkamäen Ebe oli teheny viime kesänä... saapaha muuta ajateltavvaa ku pittää keskittyä siihe ja sitte lauantaillekki on kakkutillaus.. sinne toivottii pikkujoulukakkua... mutta laittelen kuvia kuha semmosia o!

Ps. Muistakaa niitä telepaattisia ajatuksia nyt kehhii!!!