Vai olipa nätti päivä tännää, pelekäsin, että ku lauhtuu ni sitte se tullee julumettu tuuliki, mutta ei vaa tuullu yhtää... ihana oli käyä koissujen kansa lenkillä! Nii sain virtaa kinttaisiin, että ei tullu äsken unikaan, ku yritin päikkäreillä käyä  ja sain päivällä tehtyä yhen opiskelujutunki, hieno homma!! Ja eihä tässä oo ku kuukausi ni vuosi vaihtuu ja mun lempi vuojenaika alakaa, jihuuu!

Makkarasoppaa teki toissa päivänä nii mieli, ettei auttanu ku soppa panna poriseen, kyllä se joskus maistuuki nii älyttömän hyvälle..

Ja tännää syötiin jouluruokaa...

Piparit o edellee tekemättä, mutta oon ollu viimeset pari viikkua ihan hyytyny, tein diagnoosin, että mulla o kaamosmasennus... joka vuosi se tuntuu tämä vuojen viimeset kolome kuukautta aina vaa raskaammalle ja raskaammalle, mutta niinku sanottua, tännää tuntu että moon heränny, kyllä se tästä taas helepottaa!

Eile illalla oli -19 ja aamulla ei ollu ennää ku muutama aste, nytki näyttää vaa -2 eikä tuule, pitänee lähtiä karvakamujen kansa lenkille. Vanahempi ei lähe pimiällä lenkille, tekkee asiasa heti ja sitte haluaa kottiin, pelekääköhän se raukka pimiää, päivällä ei oo asian kansa mittää ongelmaa?!??! Omituinen juttu, ei se enne o näi toiminu, mutta nyt monena iltana sama juttu...

No pallaillaan, mää jään ootteleen Maman matkakuvia, että millo se ne saa sinne intterinnettiin!