Sainpahan ittiäni niskasta kiinni ja leivoin toissa päivänä pipareita, koristelun jätin eiliselle, mutta ei sitte jaksanukkaan, tännään vähän ähöstin. Lumiukkopiparit on nyt vaiheessa, että näyttävät silimättömille haamuille eli ei muuta ku valakonen pikeeri paikoillaan, katotaan saanko niitä loppuun tehtyäkkään... Pakko laittaa kuvvaa tojisteeksi näistä koristelemattomista, että o niitä leivottu

Nuista tuli hauskan makusia, nuista joihin laitoin mantelia... pyöritin taikinasta pötkyn, leikkelin vajjaan sentin palasia, painoin sormella vähä kuopalla, siihen sitte mantelia ja lopuksi vähä tomusokeria.... Ne oli oikeesti hyviä, mää ku mantelin mausta tykkään!

Ja niinku ennenki oon tojennu, ni mulla niitä kuningasajatuksia aina tullee, kahestikkaa ne ei tiiä hyvvää, mutta näistä kokkeiluista tuli ihan makusia joululeivoksia... Kaulittin taikinan ohueksi ja laitoin nuihin pikkusiin leivosvuokiin, sitte täytin luumurahkalla, musta niistä tuli nättejä ja ihan makusiaki! Ja lähtivät heleposti irti nuista vuokasista, ku pikkusen puristi ni sieltä se putkahti  Mulla ei vaan tähän hättään ollu mittää joulusempaa koristetta, sattupa olemaan tuommosia oranssinvärisiä sokerimassasytämiä. Tulipa mielee, että näihin tulis ihana täyte ku sekottas Auramurua tuorejuustoon, slurps... pitänee kokkeilla!

Kynttilät tietenki pistin palamaan, ku pipareita alakoin leipoon ja samalla vielä joululauluja laulaa luikuttelin  Sitte ihan säikähin, että alanko mää pian joulusta tykkäämään, ku tälleen käyttäyvyn... vai lienenkö vanahaksi tulosa...

Alan nyt valamistautuun Harrison Fordin seuraan, ah, se o niiiii komia, että sitä kattelee ilokseen, mukavaa viikkua kaikille, eläkää ihimisiksi!!