No niih, sielä pikkumiehen juhulat pian alakaa ja kakut o toimitettu, vauvvaa en valitettavasti nähäny, ei ollu vielä juhulapaikalle saapunu. Tein ja vein siis liha- ja kalakakut,10 munan täytekakun mansikka-rahka-kerma-valakosuklaatäytteellä ja jonka kostutin maijolla. Pitäs joku kerta testata sitä limpparilla kostutusta, mutta oon nii onneton testaileen uusia juttuja, moon vähä kaavoihin kangistuvvaa sorttia  Yks päivä oli siinä Paratiisi-ohojelmasa siitä yhestä sukellusopettajasta, kuinka se oli heittäny hyvän työn ja lähteny Thaimaaseen sukellusopeksi.... huoh... mää ihhailen nuin rohkeita ihimisiä, voi ku määki uskaltasin tehä elämässäni jottai radikaalia... muutaki ku kokkeilla kakun kostutusta limukalla...

Oottako te muuten kattoneet sitä Kakkutehas-ohojelmaa telekkarista, tulleeko se nyt Livillä vai misä?? Mää oon kattonu, sillon ku kohille satun... oha ne jokku aika huipun näkösiä, mutta mua ällöttää iha suunnattomasti, ku niillä ei tehesä oo mittää suojia, siis hanskoja eli työvaatteita ja sitte ku ne lähtee kulettaan niitä kakkuja, ni ei niisä oo mittää päällä... se vie koko ohojelmasta hohtua moine leväperäsyys. Itte ku pessee käsiä niinku kirurgit enne leikkausee menua, ikkää ei maisteta samalla lusikalla kahta kertaa, puhettakkaa, että sormella jne.... eikö ne oo niinku perusjuttuja, vaikkei mittää hygieniapassia ois suorittanukkaan?!?!?

No se siitä, täsä kakkuista kuvat;

Täytekakku... tossut, jokka jäi ylimääräseksi, vein ne kahavipöyän koristeeksi, mitäpä niitä hautomaa...

Lihakakku

Ja hännänhuippu kalakakku...

Tulipa sitä taase lunta pari päivää, voi halavattu sentää... nyt kyllä paistaa aurinko kirkkaalta taivaalta ja o nii komia ilima, pakkasta kuitenki -5, mutta ei onneksi tuule! Nättiä siis, synti melekeen lähtiä päikkäreille, mutta nii aattelin tehä, kuhan ensin syön... isäntä tuosa kokkaa nakit ja muusia, slurps... päikkäreijen jäläkeen sitte lenkille. Ihanaa lauantaita täälä piipahtaville!!