Oottelen tuloksia siitä viime viikkosesta haastattelusta, että pääsenkö toiselle kierrokselle mukkaan... ja moon aiva hermoraunio. Viime perjantaina o loppunu hakuaika... ei se oo kiva saaha huonoja uutisia, mutta tämä oottelu o raskasta, pumpusta ottaa ja karvat pääsä harvenee.. no, ei heitetä vielä kirvestä kaivoon, vaa ootellaa... toivotaa parasta!!

Eilenki illalla oli aiva muurahaisia housusa (tai sille se ainaki tuntu...), että ponkasin puoli yheksän aikaan vielä kauppaan hakkeen tarpeet voileipäkakkuun... siinä ei kauvaa nokka tohissu, ku yheksän jäläkeen alakoin tekkeen ja yhteentoista mennesä hyvinki oli kaks kakkua valamistunu ja kööki siistattu. Toista kakkua räävittiin iltapalaksi, mutta kyllähä sen voikkarin pittää yön yli levähtää, niinku täytekakunki, että se o makosimmillaa... toisen säästin tälle päivää, ku mulla kävi kyläsä kaks entistä työkaveria.. toisen kansa nähhää enemmänki, mutta toine o muuttanu Turkuun, ni siksi harvemmin...

Voi että oli mukava nähä, pitkästä aikaa... ite eilen kyselin, että teenkö porkkanakakkua vai mutakakkua ja tytöt pääty porkkanakakkuun... no mää sitte ajattelin, että sen verta o harvinaista vierasta, että teenpä lihavoileipäkakun, enkä mittää tavallista porkkanakakkua... noh, moka mikä moka, olinpaha unneuttanu, että Lissuha ei lihhaa syö, mutta onneksi mulla oli sitte keksiä ja kuivakakkua. No ens kerralla muistan asian ja kyllä me toisen Lissun kansa piettii huoli, ettei se voikkari ainakkaa meijän puolesta happane!!!

No täsä kuvvaa... kyllä niisä eri kakut o, kattokaapa vaikka, sitruunat o eri kohilla! :o))

2096561.jpg

2096560.jpg

Enkä mää tavallisesti ruukaa sitruunaa laittaa lihakakkuun, vaa nyt sitä sattu olleen toisesta yhteyvestä, ni tärräytin tuoho väriä antamaa... äsken kävin taas palasen haukkaamasa, voi hitsit, että oli hyvvää.. maut kohillaa ja kostutus just eikä melekee. Joskus se aina onnistuu, ni sehä se tyrkkii etteenpäin täsäki harrastuksesa! Molemmisa kakkuisa o muute sama täyte... italiansalaattia terästettynä rahkalla ja viinirypäleillä, jokka teki muuten hauskan älläyksen siihe! Toine täyte oli maustamatonta tuorejuustua, vatkattua kermaa, majoneesia, tuoretta paprikaa, ananasta, omenaa, suolakurkkua ja ylikypsää kinkkua... kaikki vettiin pieneksi semmosella pilikkomispyörityshärdellillä (mikähä senki laitoksen oikia nimi o...)  ja sekotin tuoho juustokermamajoneesiin, hyvvää oli!