No niih, eile haettii taas Nicole kyllään, kyllä se o mahottoman kiva ja herttane tyttö! Meillä päivä vierähti mukavasti, isäntä teki lasagnea ja kyllä oli taas mahottoman hyvvää... siitä lasagnesta mulla jäi kuva ottamatta, mutta olokaa vaa hyvillänne, ku se oli nii herkullise näköne, että näläkä teillä vaa ois tullu :o)

Meillä isäntä tekkee pullataikinan ja mää sitte leivon, ni nyt ne teki taikinan yhesä Nicolen kansa... Saksasa ei kuulemma tuommosta tavallista vehenäleipää tehäkkää, ni meijän tyttö sitte transleerasi ulukomaan kielelle ohojeen... Nicole aiko kotona tehä perheellesä nisua. Taikina nousiki komiasti, melekeen tuli meitä olokkarista hakemaa, että ny mää oisin valamis... ja sitte alettii pullaa vääntämää, kilivan kehuttii oppilasta ja opettajjaa, nii hyvi meillä homma käytti.. ihana pullan tuoksu oli huushollisa ja välisä keitettii kahavit ja maisteltii aikaasaannoksia, hyvällehä se maistu!!

Täsä o Nicolen tekemät ensimmäiset pullat tullu uunista, komian näkösiä enskertalaiselle...

1981226.jpg

Loput kuvat, ku meinasi siinä touhusa unehtua koko kuvie ottamine..

1981227.jpg

Mustikoita mulla ei nyt ookkaa, ni laitettii puolukoita... hyvä älläykse teki neki...

1981230.jpg

1981229.jpg

Pullia tehtii heti reilusti, ku kerra alettii... Nicolaki sai tietenki mukkaan vietäväksi ja oli siinä kämppäkavereilleki tarjota asti... ja lasagnea laitettii kotipakettii, totta kai... Tuosa muute aiemmasa postauksesa kerroin Nicolen kämppäkaverista, että ei ollu oikee kummiperheen kansa sujunu, ni Nicole kerto, että eivät ennää tappaile keskenää, siis perhe ja tyttö.. kuulemma riitti se yks kerta molemmille... no vähä surullista... mää sitte sannoin, että otahan tyttö mukkaa ens kerralla, ni keksitää yhesä jottai kivvaa tekemistä ja valamistettaa jottai vegetaristillekki sopivaa ruokaa!

Seuraava kuva ei liitykkää millää lailla leivontaa, vaa laitan sen tähä kuitenki... koirien kansa lenkillä ollesa täsä yhtenä iltana otin kameran mukkaa ja näpsin kuvia, kuu oli mahtavan kokone, mutta eihä se kuvisa niinkää komialle näytä... mutta hieno se oli!

1981231.jpg