Vanahemmalla koiralla tuli loppujuoksusta kohtutulehus, päivystävä elläinlääkäri ultrasi viime torstai-iltana ja sano sielä olevan endometriitin, joka o se lievempi muoto tuosta vaivasta.... koissu sai 10 päivän lääkekuurin ja särkylääkettä, tosin kehotti olemaan yhteyvesä, jos näyttää menevän huonommaksi.

Perjantaiaamuna soitin Lemmikkiin (joka o mun mielestä iha mahtava paikka, sielä ne aina ottaa huolet tosissaa ja tekevät ajan, jos niitä ei muute oo ja tarve vaatii) ja päästiinkin sinne samalle aamua... kohtutulehuksen kansa ei oo leikkimistä.... no koissuli leikattiin samantien ja oli ollu kuulemma hyvinkin jo kohtu huonossa jamassa.... mutta nyt siis potilas toipuu kotona ja pikku lenkilläki tännää jo käyny, parriinki kertaan, eli loppu hyvin, kaikki hyvin! Lasku oli kahesta käynnistä himpun vaille 600 eurua, mutta meillä o onneksi vakkuutus. Täsäpä kuva, mua kyllä nauratti tuo, ku se näyttää semmoselle lelulampaan päälle, tissi sopivasti silimänä jne....

Voi ruoja, että nuita punkkeja o taas mahottomasti. Oon laittanu yrttipannan molemmille jo toukokuun alusa ja vaikka tämä ei oo semmosta tavallista punkkien assuinaluetta tuon kasvillisuutesa puolesta, ni kyllä niitä o näkyny. Ja vaikka kuin tekkee tarkistuksia niille, ni ku Mellin mahakarvat raakattiin, ni johan oli sielä iso lötkylä kiinni.... yök, että ne o inhottavia otuksia!!