Pihiviannos oli kyllä hyvä, Cittarisa oli tarjouksesa tuo härän sisäfile, kyllä se pihivi-ihimiselle o aika oiva valinta... kermapotut o valakosipulilla maustettu, slurps...
Ostin yhtenä päivänä semmosen brulee-polttimen, Kiimingin Halapa-Hallisa oli niinki halapa ku 8,90 eurua ja buttaanikaasupullo vajjaa kolome eurua... netistä löysin sen brulee-ohojeen, siinähä o samat ainekset ku pannacotasa, mutta pannacotta hyytyy liivatteella kylymäsä ja brulee munankeltuaisella uunisa vesihauteesa. En tiijä, mitä tein vääri, ku siitä tuli semmosta ihimehöttyä, tosi yön jäläkee se oli tassaantunu se koostumus... mutta musta se ei ollu nii hyvä ku pannacotta, joka o kaike lisäksi helepompi tehä... senkuha kiehautat kerman ja lissäät liivatteet ja sitte jääkaapii hyytymää... no makuasioitaha nämä o...
No halusin kuitenki tuota tohotinta käyttää, ni tein pannacottaa ja poltin siihe sen sokerin päälle, ni sittehä se oli pannabrulee... kerman sekkaa sulatin valakosuklaataa ja hokasin vasta sitte, että sokeria ei ois kannattanu laittaa nii palijo ku ohojeesa, ku se suklaaha o makiaa... no tämähä onki kokkeileva keittiö, ens kerralla viisaampi...
Annos o kaunis, vaikka ite sanonki, harvo mää oon tekeleisiini tyytyväine, mutta nyt olin... ostin eile pikkusen OBH-Nordica jätskikonneen ja tein sillä tuota mansikkasorbettia Hellapolliisin ohojeella.... hyvvää ja raikasta, passasi pannacotan kansa niinku nokka päähä... sorbettiohojeitaki löytyy netistä pilivin pimmein, mutta valittin tuon Hellapolliisin ohojeen, ku siinä ei keitetty vettä... oli tosi heleppo, eikä kyllä tarvi ees tuota jätskikonetta, massaa tuli nii palijo, että osan tein konneella ja osan siinä ohojeesa olevalla tyylillä... en kyllä huomannu koostumuksesa mittää erua... maltan tuskin oottaa, että tätä pääsee tekkeen tuoreista mansikoista.... ja pittää kyllä kokkeilla muitaki makuja.... suosittelen!!!